Rezervare produse |
Solicită ofertă |
Formular comandă |
 
 
    HOME   DESPRE NOI   TEHNOLOGIE   PRODUSE   GALERIE FOTO   CONTACT   CATALOG   INFO    
 
 
 
Download  |  Condiţii de vânzare  |  Condiţii de rezervare  |     
Conditii de vanzare

CONDIŢII DE VÂNZARE

1.        Preţul de vânzare

1.1.     Este cel care rezultă din preţul de listă redus prin acordarea unei facilităţi comerciale, potrivit politicii comerciale adoptate. Nerespectarea de către cumpărător a condiţiilor stabilite oferă vânzătorului dreptul de a modifica cuantumul acestor facilităţi.

1.2.     Unitatea de măsură este "bucată". Cantitatea necesară pentru suprafaţă este nominală, cuprinde şi rosturile, şi poate varia în funcţie de model.

2.        Ambalaj

2.1.     Produsele se livrează OBLIGATORIU ambalate pe paleţi, legaţi cu bandă PVC şi/film. Se percepe o sumă de 11,00 lei, reprezentând contravaloarea unui palet.

2.2.     Paleţii se pot returna la valoarea de 11,00 lei / buc, la sediul societăţii, dacă sunt în stare bună, într-o perioadă de 30 de zile de la data achiziţiei.

3.        Transport

3.1.     Serviciul de trasport este cuprins în preţ pentru municipiul Timişoara şi Arad, în zonele de liberă trecere. Pentru alte destinaţii din afara municipiului Timişoara şi Arad, serviciul de transport este de 3,50 Lei / km (dus-întors). Vă rugăm să solicitaţi informaţii pentru cunoaşterea ofertelor speciale de transport.

3.2.     Prin serviciul de transport se înţelege trasportul produselor de la vânzator la locul de livrare cerut de beneficiar la lansarea comenzi, respectiv la intrarea în şantier. Transportul se face numai dacă terenul este uscat, nu există risc de împotmolire; în această situaţie clientul este obligat să anunţe şoferul delegat care sună înainte de livrare. Dacă nu se anunţă şi camionul nu se poate descărca, şoferul are dreptul să refuze descărcarea şi se întoarce cu marfa la Ecosysteme, clientul urmând să plătească livrarea următoare.

3.3.     Dacă clientul doreşte să schimbe locul de livrare menţionat pe comandă, este obligat să anunţe în scris vânzătorul cu 24 de ore înainte de ziua programată pentru livrare. În acestă situaţie, cu respectarea condiţiilor de vânzare, se va face o reprogramare şi clientul plăteşte diferenţa de cost de trasport dacă este cazul. Vânzătorul va accepta modificarea cerută de cumparător printr-o reprogramare a transportului, negarantând timpul prevăzut la art. 3.6. Dacă notificarea se face în timpul transportului programat, vânzătorul va livra la locul stabilit în comandă.

3.4.     Pentru zonele cu drumuri neaccesibile clientul are obligaţia de a declara acest lucru la lansarea comenzii, transportul nostru neputându-se efectua. În cazul în care nu declară, trasportatorul are dreptul să refuze descărcarea şi se întoarce cu marfa la Ecosysteme.

3.5.     Pentru zonele cu restricţii de tonaj, sau în situaţia în care descărcarea blochează traficul, clientul are obligaţia de a obţine autorizaţiile necesare la livrare conform legii.

3.6.     Livrările se vor onora în maxim 7 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

3.7.     În caz de urgenţă, se poate livra în maxim 48 ore, de la confirmarea comenzii, printr-o plată suplimentară:

1-3 paleţi

45,00 Lei

4 paleţi

60,00 Lei

5 paleţi

75,00 Lei

6-14 paleţi

80,00 Lei

4.     Descărcare

4.1.     Serviciul de descărcat cu hiab este gratuit în municipiul Timişoara. Pentru alte destinaţii din afara municipiului Timişoara, tarifele pentru acest serviciu pe client/cursa 16,00 Lei/palet până la 4 paleţi, 13,00 Lei/palet de la 5 la 8 paleţi, 10,00 Lei/palet de la 9 la 14 paleţi. Vă rugăm să solicitaţi informaţii pentru cunoaşterea ofertelor speciale de descarcare cu hiab.

4.2.     Prin serviciul de descărcare cu hiab se întelege aşezarea paleţilor la sol, pe o suprafaţă plană, lângă un drum accesibil (fără gropi, fără să întâmpine obstacole naturale sau artificiale), iar în spaţiul unde urmează a fi descărcate produsele achiziţionate se pot face manevre cu macaraua (fără să întâmpine obstacole naturale sau artificiale, cabluri de curent, telefon, etc) şi cu autovehicolul de transport.

4.3.     La confirmarea comenzii clientul deleagă obligatoriu o persoană, care se legitimează cu acte de identitate valide pentru a recepţiona marfa. Delegatul clientului este OBLIGAT să semneze complet, corect şi citeţ toate actele fiscale insoţitoare ale mărfii. Nerespectarea acestei clauze dă dreptul delegatului din partea vânzătorului (şoferului) de a ridica marfa şi de a o aduce înapoi la sediul vânzătorului, clientul urmând să plătească pentru livrarea următoare.

4.4.     Dacă clientul schimbă persoana delegată să recepţioneze marfa, el este obligat să anunţe în scris vânzătorului. În cazul în care nu se respectă acest lucru, soferul are obligaţia să se întoarcă la sediul vânzătorului, clientul urmând să plăteasca livrarea următoare.

4.5.     Este necesară delegarea obligatorie a unei persoane din partea clientului care să asiste şoferul la descărcat şi să supravegheze operaţiunile de descărcare.

4.6.     Pentru o livrare de până la 6 paleţi / cursă este inclusă o singură descărcare. Dacă se doreşte o descărcare suplimentară, tariful de descărcare este de 30,00 lei / descărcare.

4.7.     Pentru o livrare de peste 6 paleţi / cursă sunt incluse două descărcări. Dacă se doreşte o descărcare suplimentară, tariful de descărcare este de 30,00 lei / descărcare.

4.8.     Timpi maximi de descărcare sunt:

1-6 paleţi

20,00 minute

6-14 paleţi

30,00 minute

Dacă se depăşeşte timpul de descărcare, preţul pe fiecare 20 minute suplimentare la descărcare este de 30,00 lei (se calculează tranşe de 20 minute).

5.        Altele

5.1.      Toate preţurile exprimate NU includ TVA

5.2.      Preţurile şi termenele de plată pot fi negociate în funcţie de cantitate.

5.3.      Serviciile de transport şi de descărcare cu hiab sunt oferite împreună şi nu pot fi separate.

5.4.     Pentru a preîntâmpina probleme contabile, de cesiune, costuri de transport şi integritatea produselor marfa livrată nu se returnează.

5.5.     Plata facturilor se poate face cu numerar sau cu Ordin de Plată înainte de livrarea mărfii sau cu filă CEC sau Bilet la Ordin conform scadenţelor stabilite înainte de livrarea mărfii numai cu aprobarea conducerii.

5.6.     Cererea de livrare se va face până la ora 14 a zilei lucrătoare înaintea zilei dorite de livrare, când marfa este disponibilă. Pentru cereri de livrare de satisfăcut în timpi mai scurţi se va aplica o plată suplimentară de 80,00 lei / camion.

5.7.     Diferitele nuanţe din ambalaj se datorează unui fenomen natural şi necontrolabil legat de umezeala nisipului şi nuanţa cimentului din amestec, ceea ce nu este considerat un defect de fabricaţie. Beneficiarul luând la cunoştinţă de această posibilitate este obligat să constate la livrare nuanţa produselor, înainte de semnarea documentelor de predare-rimire. În acelaşi timp este obligat să monitorizeze echipa de montaj, şi se recomandă ca la punerea în operă să se preia intercalat de pe minim 3 paleţi, pentru a se garanta o uniformitate cromatică.

5.8.     Efluorescenţa (o substanţă albă cristalină, carbonatul de calciu) pe suprafaţa exterioară a produselor se datorează unui fenomen natural ce se realizează în prezenţa agenţilor atmosferici şi nu constituie defect de fabricaţie.

5.9.     Diferenţele de dimensiuni (înălţime) dacă se respectă standardele de calitate în vigoare nu produc defecţiuni de fabricaţie.

5.10.     Vânzătorul nu este responsabil pentru punerea în operă necorespunzătoare a produselor vândute.

Ecosysteme îşi rezervă dreptul de a aduce modificări la prezenta fişă fără notificare prealabilă.
Orice modificare ulterioară o anulează pe cea precedentă. 
 
      PARTENERI: Unicargo SRL | Telcomest SRL | 13AAAS Construct SRL | Group DCM SRL | Drumuri Municipale Timişoara |
 
© 2009-2013 Ecosysteme SRL Timişoara. Toate drepturile rezervate.

tags: elemente si sisteme din beton vibropresat, pavele, pavaj, pavaje (onda, papillon, grano, pavone, doppioti, mattone, tavella, traforato, dado, sestino, lastra, quadrotto), planseu modular, grinda prefabricata, bordura, borduri, cordolo, elemente de colectare a apei, camine vizitare, rigola, rigole, rigola de sant, rigola de taluz, embrice, boltar, boltari, cassero, ecogard, gard, garduri, gard rezidential, gard industrial, gard modular, losanga, rombo, zid, zidarie, ziduri, elemente speciale beton

 Home
 Despre noi
    De 10 ani în România
    Valori şi principii
    Fabrica Ecosysteme
    Procesele de producţie
 Tehnologie
    Beton vibropresat
    Mono şi dublu strat
    Prelucrări ulterioare
    Materii prime
    Controale ale produselor
 Produse
 Galerie foto
 Contact
Website by BinSoft&Hard